Luk fuldskærm
Slåenvej 8D, 4600 Køge
Leder I efter et rummeligt rækkehus med plads til familien, hvor også beliggenheden er i top? Så kunne dette enderækkehus beliggende på Slåenvej 8D måske være jeres næste hjem.

Boligen er beliggende nord for Køge centrum, hvor I får kort afstand til både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. I nærområdet finder I også strand og grøn natur i form af skov, ligesom at Køge Torv kun er ca. 6 minutter væk i bil, hvor der venter fantastiske muligheder for shopping- og caféture.
Pendler I, kan I også se frem til hurtigt at være på motorvejen mod København.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen på det fælles parkeringsareal. Når I træder ind i boligens entre, har I adgang til den store og lyse stue samt boligens badeværelse. Stuen byder på udgang til terrassen, adgang til soveværelset samt åben forbindelse til køkken/alrummet.
Alrummet har masser af plads til spiseafdeling, hvilket gør at I her har mulighed for etablering af et ekstra værelse. Herfra kan I tilgå bryggerset samt et værelse af god størrelse.
Soveværelset er indrettet med indbygningsskabe og har direkte afgang til badeværelset, som er udstyret med bruseniche.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne. I den syd-østvendte baghave venter den sydvendte terrasse med en skøn overdækning, som giver et godt sammenspil med opholdsrummene indendørs. Haven er let at vedligeholde og hertil får I også et fint redskabsskur med to rum.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 101 m2
Antal rum 4
Etager 1
Udhus 12 m2
Drivhus 10 m2
Sagsnummer 2853-092
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1988
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering