Luk fuldskærm
Skovvej 2A, 8700 Horsens
Træd ind i denne charmerende bolig, der har lagt vægt på energieffektivitet med solceller og en varmepumpe, hvilket afspejles i den imponerende energimærkning A.

Boligen præsenterer sig flot og velholdt, og det moderne badeværelse fra 2022 og køkkenet fra 2003 med tilhørende spiseplads udgør hjertet i hjemmet. Forestil dig afslappede måltider og hyggelige stunder i disse rum, der oser af hjemlig atmosfære.

I øjeblikket er huset indrettet med 3 store værelser, men du har muligheden for at forme det efter dine ønsker og behov og omdanne det til hele 6 værelser.

Tag trappen op til første sal, hvor en nyrenoveret opholdsstue venter på at blive dit fristed. Her kan du nyde en enestående udsigt over byen mod Purhøj, og de store vinduespartier sikrer et behageligt lysindfald. Ejendommen er fuldmuret og vinduerne er træ/alu som er løbende udskiftet. Ydermere er der kommet vedligeholdelsesfrie sternbrædder på i begge gavle.

Lækkert bryggers med god skabsplads og moderniseret i 2022.

Udenfor venter flere terrasser, alle med mulighed for sol, og en overdækket terrasse mod syd. Der er også en lukket garage/ multirum, som netop har fået nyt tag i 2023.

Egebjerg byder på en aktiv idrætsforening med flere haller. Desuden daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Der er gode stisystemer til skolen samt bybusser og regionalbusser inden for gåafstand, som gør det nemt at komme ind til Horsens by. Det er en by i rivende udvikling, og du får ikke blot et smukt hjem, men også et lokalsamfund fyldt med bekvemmeligheder og aktiviteter.

Her er endvidere en fantastisk natur og få minutters kørsel til motorvejsnettet.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 165 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 974 m2
Garage 38 m2
Sagsnummer 27353054
Type Villa
Opført / Ombygget 1970
Energimærke A2010

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering