Luk fuldskærm
Skovstrupvej 15, 5690 Tommerup


4-længet ejendom med god plads til kreativitet og mindre dyrehold. Matriklen består af 7883 m² grund, 207 m² bolig (heraf 32 m² separat lejlighed) og ikke mindst 252 m² udbygninger bestående af dobbelt garage, fyrrum, værksteder samt en stald.

Huset er i stueplan indrettet med:
Entré
2 værelser
Stue med opgang til 1. salen
Køkken med udgang til gårdspladsen
Badeværelse

1. salen rummer en stor stue samt soveværelse. Herudover er der på 1.sal over garagen indrettet en lejlighed på 32 m² med bad, køkken/stue/soveværelse i et.

Længerne har utallige anvendelsesmuligheder og god værkstedsplads, dobbelt garage med vippeporte, stort opbevaringsrum med højt til loftet og hestebokse.

Der fremhæves bl.a.: varmepumpe, pillefyr og et installeret solcelleanlæg fra 2012, den gode plads til utallige anvendelsesmuligheder, mulighed for dyrehold, den separate lejlighed for evt. udlejning eller til brug for liberalt erhverv og naturligvis den skønne omkringliggende natur.

Her er en unik atmosfære når du står på gårdpladsen omkranset af de 4 længer eller går bag ved ejendommen og beskuer markerne lige så langt øjet rækker. Her er privatliv og dog nærhed til bylivet med flere indkøbsmuligheder og mange lokale fritidsaktiviteter og et rigt foreningsliv med alt lige fra spejder til gymnastik, ridning, fodbold samt svømning. Her er blot 19 km til Odense bymidte og 10 km til E20 og resten af DK.

Jeg glæder mig til at vise dig dette skønne sted!

Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 207 m2
Kælder 14 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 7883 m2
Garage 47 m2
Udhus 29 m2
Udhus 133 m2
Stald 43 m2
Sagsnummer 1443
Type Villa
Opført / Ombygget 1914 / 2001
Energimærke B

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering