Luk fuldskærm
Skovsøgade 9, 4200 Slagelse
Velkommen til denne fantastiske liebhaverbolig på Skovsøgade 9, som er en unik ejendom med en perfekt beliggenhed midt i Slagelse centrum.

Boligen er opdelt med et godt erhvervslokale i stueplan med masser af muligheder og en flot bolig på 1. og 2. sal med to tagterrasser og en betagende udsigt over bymidten og Sct. Mikkels Kirke.

Boligen på 1. og 2. sal har en samlet størrelse på 195 kvadratmeter, hvor der i stueplan venter 147 kvadratmeter der er indrettet til erhvervsformål. Her kan du drive din egen forretning, udstille dine kunstværker eller skabe den klinik du altid har drømt om. Med et stort og smukt glasparti, og masser af naturligt lys, vil du have den perfekte kulisse til at vise din virksomhed frem.

Boligen ovenpå er lige så imponerende. 1. sal byder på et rummeligt køkken med direkte udgang til tagterrassen, en lys og indbydende stue med en hyggelig pejseindsats og god plads til både spisebord og sofahjørne, et rummeligt værelse, gæstetoilet samt en gang med trappe til hall i stueplan og kælderen, hvor der venter et disp. rum samt bryggers.

På 2. sal venter endnu en lækker, lys stue med adgang til disp. rum, et rummeligt soveværelse med et stort indbygget klædeskab og dobbeltdør til en solrig tagterrasse samt et smukt marmorbadeværelse med fransk armatur i brusenichen.

Med nem adgang til butikker, caféer og restauranter, og kun en kort gåtur til skole og Slagelse Station, er denne bolig det perfekte sted at bo.
Herudover venter også en skøn gårdhave med plads til flere biler, hvor du nemt kan køre gennem den flotte smedejernslåge og parkere.

Denne unikke liebhaverbolig giver dig muligheden for at kombinere din virksomhed med dit hjem, eller du kan vælge at bruge den som en ren bolig - valget er dit.
Kontakt os på tlf. 60 55 41 82 for at booke en fremvisning og opleve denne fantastiske ejendom.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

20 juli 12:00 - 13:00

Information om boligen

Bolig 195 m2
Kælder 30 m2
Antal rum 5
Etager 4
Grund 286 m2
Sagsnummer 2853-112
Type Villa
Opført / Ombygget 1969
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering