Luk fuldskærm
Skovkanten 60, 4700 Næstved
Velkommen indenfor på Skovkanten 60; Et smukt hjem, med en god planløsning, beliggende i et særdeles attraktivt kvarter tæt på den nyopførte svømmelhal. Fra adressen er I tæt på skov, natur, offentlig transport, daginstitution, skoler og supermarkeder. I tillæg får I nem adgang til mange dejlige grønne område lige uden for hoveddøren.

Ejendommen, der er fra 1986 er opført i røde mursten og med betontag. Opvarmningskilde er fjernvarme. I 2015 har boligen gennemgået en flot renovering og fremstår utolig velholdt og i indflytningsklar stand.

Boligen indeholder: entrè, godt bryggers med hvide elementer og vaskemaskine. Lyst badeværelse med brus og et moderne Vordingborg Køkken med hvide grebsfrie elementer. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den lyse, indretningsvenlige stue. I stuen kan I glæde jer over et fantastisk lysindfald fra de flotte store vinuder. Der er naturlgvis udgang til ejendommens hyggelige have fra stuen. Derudover rummer ejendommen 2 gode værelser og et soveværelse. Fra soveværelset er der ligeledes adgang til haven.

Der er mange ting at glæde sig over i denne flotte ejendom; udover en fantastisk og praktisk planløsning kan I også glæde jer over flotte gulve, flotte hvide fyldningsdøre og klinker i bryggers samt klinkelignende praktisk laminatgulv i køkkenet.

Udover boligen er der carport med udhus samt et godt skur i haven. Haven er anlagt med flere flisebelagte terrasser, græsplæne og god beplantning i form af forskellig træbeplantning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 102 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 765 m2
Carport 21 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 2736-000
Type Villa
Opført / Ombygget 1986
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering