Luk fuldskærm
Skovkanten 134, 4700 Næstved
På Skovkanten 134 står denne indbydende og velholdte villa med plads til familien klar til sine nye ejere. Villaen fremtræder overalt i lys og moderne stil.
Som adressen antyder, befinder vi os tæt på smukke, grønne naturområder, og samtidig er der ikke langt til alle hverdagens fornødenheder.
Skovkanten er et lukket villakvarter, og I får et trygt og hyggeligt nærmiljø og et særdeles godt og sikkert stisystem. For børnene er turen til den nærmeste skole under 1,5 kilometer lang, og for de små er der kun 700 meter til den integrerede børneinstitution Pilegården. Når det gælder de daglige indkøb, finder I Rema1000 m.fl. lige i nærheden, og der er desuden ikke langt til de gode tilbud og Næstved Station i centrum af byen. Næstved Storcenter ligger også ganske tæt på. Derudover vil fritidsinteresserne kunne dyrkes ved Herlufsholm Idrætscenter, mens I inden længe vil få glæde af den nye svømmehal, der opføres ikke langt fra ejendommen.
Villaen fremstår indflytningsklar og fremtræder meget velholdt. Villaen har gennemgået en flot og stilren modernisering og der er herudover blevet skiftet til nyere døre og vinduer i alu/træ for ca. 10 år siden. Villaen er lys og har gode åbne fællesrum, hvor familien kan samles. I bydes velkommen i den fine entré, der har god plads til at få overtøjet af samt en trappe til 1. salen. Herfra kommer du ind i villaens store, lyse vinkelstue, som nemt kan indrettes med hyggelige sofakroge og en større spiseplads, til når gæster kommer på besøg. Derudover er der udgang til husets sydvendte terrasse. Fra stuen er god forbindelse til det lyse, stilrene køkken, som udstyret med en kogeø og nyere låger. Her er også fundet plads til en mindre spiseplads til hverdagsaftenerne og en udgang til en af husets terrasser. Stueetagen rundes af med flot, moderniseret badeværelse og et godt bryggers, med plads til opbevaring og egen indgang. På 1. salen er villaens værelsesafdeling. Her finder I et meget stort værelse, som tidligere har været opdelt i 2 værelser, et mindre værelse/kontor samt soveværelse. Til sidst er der et nydeligt moderniseret badeværelse.

Udefra præsenterer villaen sig flot med granitsten i indkørslen, hyggelig beplantning og en flot, velanlagt have med beplantning, der rigtig kommer til sin ret i løbet af sommeren. Drømmer du om at bo i det eftertragtede kvarter på Skovkanten, så tøv ikke med at bestil en fremvisning på 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 152 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 783 m2
Carport 22 m2
Sagsnummer 1045
Type Villa
Opført / Ombygget 1988
Energimærke B

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering