Luk fuldskærm
Skovdalen 8, 4000 Roskilde
Velkommen til dit fremtidige hjem! Denne smukke ejendom har gennemgået omfattende renoveringer og opgraderinger i de senere år for at skabe den perfekte blanding af komfort, stil og energieffektivitet.

Jordvarmeanlæg (2023): Tag kontrol over din energiforsyning med dette miljøvenlige varmesystem.
Hulmursisolering (2017): Hold varmen inde om vinteren og kulden ude om sommeren.
Udestue (2016): Med termotag og isolering i gulvet for komfort hele året rundt.
Døre og vinduer i boligen er fra 2014

Ejendommen rummer 3 gode værelser, dejlig lys stue med udgang til den skønne udestue hvorfra udsigten over haven og ned til skovstykket kan nydes, flot lyst køkken, lækkert badeværelse med gulvvarme, stor entré og praktisk bryggers.

Køkken (2014): Et stilfuldt og funktionelt køkken til madlavning både i hverdagen og til fester.
Badeværelse (2016): Moderne badeværelse med alle de ønskede bekvemmeligheder.
Elektrisk Vippeport til Garage (med plads til 2 biler): Beskyt dine køretøjer og nyd den nemme adgang fra garagen og til boligen.

Denne ejendom er beliggende i Ågerup som bl.a. byder på indkøbsmuligheder, bibliotek, skole, daginstitutioner, masser af sportsaktiviteter og meget mere. Det er et godt sted at bo for børnefamilier, her er fred og ro, godt naboskab og dejlig natur.

Tøv ikke med at kontakte os for en besigtigelse og oplev alt, hvad dette hjem har at tilbyde. Din drømmebolig venter på dig!

Information om boligen

Bolig 109 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 840 m2
Garage 30 m2
Udhus 14 m2
Sagsnummer AA-042
Type Villa
Opført / Ombygget 1966 / 2015
Energimærke A2010

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering