Luk fuldskærm
Skovbrynet 18 2 mf, 4700 Næstved
Leder du efter en god og billig lejlighed, vil denne lyse 1 værelses lejlighed på hele 29 kvm sikkert være noget for dig.

Lejligheden er beliggende i god andelsboligforening med en sund økonomi, og du kan glæde dig over en meget lav månedlig boligafgift. Forældrekøb er tilladt

Du kommer ind i lejligheden via lejlighedens kombinerede køkken/entre.
Køkkenet er holdt i sorte epoq elementer fra 2015 og indeholder god skabsplads. Der er endda fundet plads til en lille vaskemaskine. Fra køkkenet er der direkte adgang til den store lyse stue.

Stuen fremstår indretningsvenlig og rummer fint plads til både en sofa at slænge sig i og en soveafdeling. Fra den sydvestvendte stue er der et godt lysindfald fra det store vinduesparti, der strækker sig over hele lejlighedens bredde. Fra stuen er der adgang til en lækker og praktisk lukket altan, hvor du kan nyde en god bog eller en hyggestund med vennerne på en solrig dag.

Det lille funktionelle badeværelse fremstår velholdt med hvid sanitet og bruser.

Lejligheden er beliggende på 2, sal. Der er p-plads lige udenfor døren og cykelparkering i kælderen. Der medfølger et godt kælderrum.

Fra adressen er der gåafstand til gode indkøbsmuligheder og til Herlufsholmskoven. Boligen i gåafstand til centrum, byens butikker og cafeèr og der er kun ca. halvanden kilometer til stationen, hvis du pendler. Næstved Storcenter ligger ligeledes indenfor cykel-/og gåafstand.
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 29 m2
Antal rum 1
Etager 1
Altan 8 m2
Sagsnummer 1030
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1962
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering