Luk fuldskærm
Skovbrynet 12 st th, 4700 Næstved
Leder du efter et super godt og enestående tilbud på en andelsbolig i Skovbrynet, så er din mulighed her nu.

Lejligheden er beliggende i stueplan i blok 1's sidste opgang, så det er sparsomt med naboer.

Har du hænder godt skruet på, og har du lyst til et istandsættelsesprojekt, så kan du her blive den nye andelshaver af denne lejlighed.

Lejligheden rummer 74 boligkvadratmeter, der er fordelt med en god rummelig stue, med udgang til den skønne sydvest vendte altan, et lille oprindeligt toilet med brus, et U-formet køkken, hvor der også er plads til indretning af en god spiseafdeling. Derudover rummer lejligheden en fordelingsgang og et stort soveværelse.

Skovbrynet er blandt andet kendt for sin lave månedlige boligafgift, den gode beliggenhed tæt på skov, indkøb, storcenter, offentlig transport samt midtbyen. Dertil kommer at, de velindrettede boliger, der er beliggende i en velrenommeret andelsforening, der har styr på driften og kan bryste sig af at have egen vicevært, så udeområdet er en fornøjelse at færdes i.

Der medfølger godt tørt kælderrum og mulighed for parkering lige uden for døren.

Vi er klar alle ugens dage til at vise dig denne bolig, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123

Information om boligen

Bolig 74 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 1115
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1962
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering