Luk fuldskærm
Skovbakken 8, 4560 Vig
Træd ind i dette skønne sommerhus, og oplev den indbydende atmosfære med et imponerende lysindfald og store rum. Her bydes bydes på en optimal rumfordeling, to dejlige terrasser og en fortryllende have, der skaber en atmosfære perfekt til afslappende øjeblikke. Kysten og indkøbsmuligheder er blot en kort gåtur væk.

Sommerhuset er designet med tanke på både familiehygge og gæstebesøg, med velindrettede fællesrum og rummelige værelser. Køkken-alrummet fungerer som hjertet i huset, hvor madlavning og samtaler forenes. Alrummet ligger i delvis åben forbindelse med stuen, hvor der er arrangeret et sofaområde/tv-hjørne og et fordybelses-hjørne hvorfra varmen fra brændeovnen kan nydes.

Indvendigt står boligen lys og indflytningsklar med flotte trægulve og hvide lofter, som prydes af synlige bjælker, hvilket skaber en lys og indbydende atmosfære. Udearealerne er ligeledes ideelle til sommerens sol. Her er indrettet en overdækket terrasse i forbindelse med stuen samt en flisebelagt terrasse som kan tilgås både fra stuen og soveværelset. Begge terrasser er omgivet at den skønneste beplantning.

Drømmer du om et sommerhus, hvor du kan nyde den danske sommer på en af landets bedste badestrande? Så er dette charmerende sommerhus i Vig det perfekte sted for dig! Beliggende kun en kort gåtur fra stranden, og tæt på den smukke Jyderup Skov med utallige naturskønne stier, er dette sommerhus en oase for naturelskere og strandentusiaster.

Vig er kendt som et eftertragtet feriested for sommerhusejere, og området leverer den ultimative kombination af naturskønhed, kulturelle oplevelser og dagligdags bekvemmeligheder. Med kun én times kørsel fra København, kan du nemt nyde roen i naturen og blive ladt op af Odsherreds skønhed. Skal der handles er Brugsen blot ca. 800 meter herfra.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen til en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 97 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1967 m2
Sagsnummer AA-073
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1961 / 2010
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering