Luk fuldskærm
Skolegade 25, 7570 Vemb
Prisvenligt boligtilbud i Vemb - En Idyllisk villa med gratis husleje indtil 31.08.24

Opdag denne charmerende og velholdte villa, perfekt placeret i hjertet af Vemb, nær skoler, børnepasning og fritidsaktiviteter. Med sin tilbagetrukne placering fra vejen, står denne ejendom på en rummelig grund, omringet af smukke uderum og en frodig have.

Denne ejendom har gennemgået løbende renoveringer, herunder vinduer og tag, hvilket understreger dens velplejede fremtoning. Indvendigt byder huset på et lyst køkken, et badeværelse med bruseniche, en stue med hyggelig brændeovn, og en spisestue med adgang til en dejlig, overdækket terrasse mod syd. Tilbygningen omfatter to store værelser samt et yderligere badeværelse med gulvvarme.

På første sal finder du to disponible rum, og i kælderen, som er 72 kvm, er der tre disponible rum, inklusive et viktualierum og et vaskerum, der er stor nok til både vaskemaskine og tørretumbler. Kælderen giver også adgang til en indbydende gårdhave.nHuset fuldendes af en carport, et lille redskabsrum, og yderligere overdækning til opbevaring. De originale parketgulve under tæpperne i stuerne, gangen, værelset og køkkenet tilfører et strejf af elegance.

Den rummelige grund tilbyder uanede muligheder for et aktivt udeliv.Beliggende i den levende stationsby Vemb, er ejendommen kun en kort køretur fra Holstebro, Ringkøbing og Lemvig.mByen byder på specialbutikker, dagligvarebutikker, fremragende børnepasningsmuligheder og en velfungerende skole op til 7. klasse.Med sin placering nær Vemb Anlæg og Storåen, er ejendommen også et ideelt udgangspunkt for naturskønne gåture og fiskeri.

For yderligere oplysninger eller for at arrangere en besigtigelse, så kontakt Liselotte og Mogens i BoligOne.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at eje en del af Vembs nære landsbyliv. Uanset om du er på udkig efter et familiehjem eller et sted med plads til at vokse, er Skolegade 25 et oplagt valg for den kræsne køber.

Information om boligen

Bolig 112 m2
Kælder 72 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 1165 m2
Garage 15 m2
Udhus 4 m2
Sagsnummer 802-0028
Type Villa
Opført / Ombygget 1953
Energimærke D

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering