Luk fuldskærm
Skiferparken 6, 7500 Holstebro
Færdigbygget og indflytningsklar rækkehus

Nu har du chancen for at erhverve et velbygget og indflytningsklar rækkehus fra det lokale byggefirma Jensen & Jensen. Boligen er en del af en samlet bebyggelse på ialt 16 enheder. Udover super god kvalitet i boligen får du også flisebelagt terrasse.

Beliggenheden i den nordlige bydel er meget central til hverdagens faciliteter som skole, daginstitution og mulighed for dagligvare indkøb.Boligen ligger tæt på Holstebro motorvejen, så der er optimale muligheder for pendling ud af byen.

Du får her et hus i den sædvanlige håndværksmæssige kvalitet fra Jensen & Jensen med en super god indretning, der kan beskrives som følger:

- entre med adgang til bryggers, badeværelse og opholdsafdeling
- bryggers med vaskemaskine og tørretumbler
- 2 værelser med 1 skab i hver
- soveværelse med skabsvæg samt udgang til terrasse
- dejligt badeværelse med brus og skabe
- stort kombineret opholdsrum og alrum i åben forbindelse med køkken
- fra opholdsrum udgang til terrasse

Huset er opført i gode materialer og med gode løsninger, heraf kan nævnes gulvvarme i alle rum med styring, hvide indvendige døre, 3-lags energi vinduer i træ/alu, indervægge i porebeton, der er færdig behandlede og hvidmalede, samt ventilationsanlæg. Materialer og beskrivelse af byggeri fremgår af materialebeskrivelse.

Lys, venlig og indretnings venlig bolig - lige til, at flytte ind i.

Velkommen på Skiferparken 6 - lyder dette helt nye rækkehuse som noget for dig, må du hellere ringe til Liselotte og Mogens hos BoligOne for en snak.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

09 juni 16:00 - 16:45

23 juni 14:00 - 14:45

Information om boligen

Bolig 103 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 252 m2
Skur 4 m2
Sagsnummer 801-8026
Type Villa
Opført / Ombygget 2022
Energimærke A2015

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering