Luk fuldskærm
Silkeborgvej 46, 4200 Slagelse
Denne andelsbolig passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier - uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem.
Her får I nemlig 105 flotte kvadratmeter opvarmet med fjernvarme, som ledsages af hyggelige friseterrasser på begge sider af boligen.

Rækkehuset er opført i 2003 med gulvvarme overalt, og er placeret som et dobbelt-rækkehus. Med til boligen hører en carport med et godt udhus samt et ekstra skur.

Når I træder ind gennem hoveddøren, bliver I mødt af en nydelig og møblerbar entré, hvor I har adgang til hjemmets soveværelse, badeværelse og det store opholdsrum, som udgør hele hjemmets absolutte samlingspunkt. Opholdsrummet består af et stort køkken/alrum med åben forbindelse til stuen, så spisestuen og dagligstuen glider sammen i ét på hyggeligste vis.

Det tidsløse, funktionelle køkken byder på ideelle rammer om madlavningen og som prikken over i'et, er der naturligvis direkte udgang til begge terrasser fra stuen, hvilket er skønt i sommermånederne, hvor terrassedørene kan stå på vidt gab dagen lang.

Husets to værelser er regulære kan begge benyttes som soveværelser, ligesom der er mulighed for kontor eller gæsteværelse. Der er også mulighed for etablering af et ekstra værelse, såfremt dette skulle ønskes. Badeværelset er af god størrelse med bruseniche og vaskesøjle.

I bosætter jer samtidig i et roligt kvarter, omgivet af grønne arealer og gode stisystemer. Fra adressen får I kort afstand til indkøb, institutioner, skole m.m.

Der forefindes fibernet.

Lyder denne fine bolig som noget for jer, så kontakt sælger på tlf. 50 57 58 05 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 105 m2
Antal rum 3
Etager 1
Udhus 5 m2
Carport 19 m2
Drivhus 6 m2
Sagsnummer 2853-098
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 2003
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering