Luk fuldskærm
Sdr.Stationsvej 25 1 tv, 4200 Slagelse
Leder du efter en lys og venlig bolig, så kunne denne flotte 2-værelses lejlighed med fritlagte bjælker og gennemgående gulve måske være dit næste hjem.

Lejligheden byder på en god planløsning og fremstår indflytningsklar.

Med en beliggenhed i centrum af Slagelse får du kun få minutters gang til stationen, uddannelsesinstitutioner, Vestsjællandscentret, og byens gågader, hvor der venter masser af butikker og caféer.

Ved ankomst til boligen kan du parkere bilen på parkeringspladsen, som du finder lige ude foran hoveddøren. Når du træder ind i boligens entre, har du adgang til stue, soveværelse og badeværelset.

I stuen med sydvendte vinduer og et dejligt lysindfald, venter et lyst og moderne køkken, hvor du hertil får god plads til både spise- og sofaafdeling. Ligeledes er soveværelse og badeværelset også af god størrelse. På badeværelset venter en bruseniche samt plads til vaskemaskine.

Til sidst kan det nævnes, at boligen er beliggende i en mindre og god ejerforening. Til foreningen hører et fællesskur og have med adgang til grill, som kan nydes i de varme sommerdage.

Der forefindes fibernet på ejendommen.

Lyder denne fine bolig som noget for dig? Så bestil en fremvisning på tlf. 60 55 41 82 og sæt kursen mod Sdr.Stationsvej 25
- Vi er klar til at tage dig med indenfor.

Information om boligen

Bolig 50 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 2853-097
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1903 / 1920
Energimærke E

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering