Luk fuldskærm
Sct.Knudsgade 9 1 th, 4200 Slagelse
Leder du efter en lys og centralt beliggende bolig, så kunne denne flotte 3-værelses lejlighed i 2 plan med nyrenoveret altan og fritlagte bjælker måske være dit næste hjem.

Lejligheden fremstår indflytningsklar og der er mulighed for hurtig overtagelse.

Lejligheden er beriget med et flot trægulv, der giver et naturligt look. På første plan er lejligheden indrettet med et godt stort værelse, som har østvendte vinduer ud mod den forbipasserende rolige vej. Værelset ligger op mod stuen og er samlingspunktet for et fint køkken med opvaskemaskine, entréen, samt udgang til egen sydvestvendt altan, hvor der venter mange solrige timer og udsigt til den store fælleshave. Til sidst på det første plan, finder du badeværelset som er af god størrelse.

I stuen finder du trappen til 1. sal, hvor du her vil blive mødt af lejlighedens tredje værelse med fritlagte bjælker, som er essentielt til stue eller opholdsrum.

I kælderen er der et nydeligt vaskerum, hvor hver lejlighed har deres egen plads til vaskemaskine. Derudover får du et rummeligt kælderrum.

Boligen er beliggende i et roligt villakvarter og så er du tilmed placeret i gåafstand til bymidten, hvor du finder et hav af cafeer og restauranter samt VestsjællandsCentret. Fra ejendommen vil du have kort afstand til indkøbsmuligheder, fritidsinteresser og Slagelse Station.

Til sidst kan det nævnes, at boligen er beliggende i en mindre og god ejerforening. Til foreningen hører en fælles overdækning og en stor have, som kan nydes i de varme sommerdage.

Der forefindes fibernet på ejendommen.

Lyder denne fine bolig som noget for dig? Så bestil en fremvisning på tlf. 60 55 41 82 og sæt kursen mod Sct.Knudsgade 9.

Information om boligen

Bolig 83 m2
Antal rum 3
Etager 2
Altan 8 m2
Sagsnummer 2853-174
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1920 / 1992
Energimærke D

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering