Luk fuldskærm
Rugårdsvej 155, 5464 Brenderup Fyn
Ualmindelig lækker bolig, helt indflytningsklar efter en gennemgående totalrenovering hvor alt fremstår topmoderne og klar til nye beboere. Beliggende i passende afstand fra Rugårdsvej på en koteletgrund. Alt er indenfor et år renoveret med nyt tag, døre/vinduer, køkken, badeværelse, varmepumpe, isolering og gulvvarme i ALLE rum. Alt fremstår knivskarpt med et flot og tidløst materialevalg - hvor du selv kan præge indretningen med dine farver. Det hele er tillige udført håndværksmæssigt i rigtig flot stand og det eneste fra oprindelig opførelse er ydervægge og spær. Denne perle er indrettet med en rummelig entré/bryggers/vaskerum, et lækkert badeværelse med en stor bruseniche, et Ikea køkken i åben forbindelse med opholdsstuen, hvorfra der er 2 udgange til en helt ugeneret have og private terrasser. Fra stuen er der herudover adgang til 2 gode værelser. Her forefindes også en carport og et superlækkert, isoleret udhus/værksted på samlet 40 m² samt en overkommelig have primært udlagt i græs.Her bor man i kort afstand til både folke- og privatskole, indkøbsmuligheder, lægehus, busterminal og fritidsaktiviteter, så her kan I være trygge ved at lade børnene tage afsted på egen hånd. Der er også et rigtig godt foreningsliv med en velfungerende idrætsforening. Herudover er der blot 7 min. kørsel til motorvejstilslutning til resten af landet og kort afstand til både skov og strand.
Her er tale om en god base for den mindre familie i mange år frem, hvor du slipper for vedligeholdelse da alt er opdateret og spritnyt - henvisende til de flotte rapporter og Energimærke kategori B. Jeg glæder mig til at vise dig dette skønne hjem!

Information om boligen

Bolig 101 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 1139 m2
Garage 15 m2
Udhus 25 m2
Sagsnummer 1404
Type Villa
Opført / Ombygget 1952
Energimærke B

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering