Luk fuldskærm
Roarsvej 7C st th, 4700 Næstved
Centralt i Næstved, på Roarsvej 7C, står denne istandsatte 2-værelses andelsbolig klar til sin næste ejer. Her venter gode lyse rum samt nærheden til alt, hvad der skal bruges i hverdagen. En bolig der egner sig perfekt til studiebolig eller singlen der skal pendle til arbejde.

Lejligheden er placeret i stueetagen og er på 44 kvm. Inde venter et godt værelse med flere gode indretningsmuligheder, en stue indrettet med sofakrog og spiseplads. I værelse og stue er blevet lagt gulvvarme og klikgulv i 2020. Køkkenet er blevet istandsat i 2020 og er i lyse elementer med mørk bordplade. I køkkenet er ligeledes lagt gulvvarme og mørke gulvfliser. Fra køkkenet er en praktisk dør til gårdhaven. Til sidst et badeværelse med lyse fliser, der tilgås fra boligens entré.

Ude venter en skøn fælles gårdhave, hvor der er flere bordsæt, som foreningens beboere frit kan benytte sig af. I kælderen finder I vaskefaciliteter samt tilgang til lejlighedens eget kælderrum.

Fra adressen finder du byens mange tilbud i gå- eller cykelafstand. Næstved Station, indkøbsmuligheder, byens handelsgader og VUC Storstrøm er under en kilometer væk, mens Næstved Gymnasium og HF er 1,5 km fra ejendommen. Ligeledes er der ca. 1,5 km til Herlufsholmskoven og Susåen, hvor du vil kunne nyde naturen.

Kunne denne andelsbolig, med central beliggenhed være noget for dig? Kontakt os på tlf. 21 122 123 eller book en fremvisning på vores hjemmeside.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 44 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 1014
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1900 / 1983
Energimærke C

Jonathan Hochreuter Andersen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering