Luk fuldskærm
Rislevvej 3, 4700 Næstved
Velkommen til Rislevvej 3, som er noget ganske specielt med en RIGTIG DEJLIG beliggenhed i det smukke Sydsjælland hvor Susåen bugter sig gennem det flotte landskab. Fra selve ejendommen har I en flot udsigt til gadekæret og bagtil en stor unik og nærmest helt parklignende have med gammel flot beplantning og masser af hyggelige terrasser. Rislev ligger tæt på Næstved, hvor det blot tager 5 minutter i bil inden du rammer byskiltet. I finder også den populære Næstved Friskole få hundrede meter fra ejendommen.
~
Selve ejendommen er en flot 2 plans rødstensvilla, som har gennemgået en fin og nænsom modernisering gennem de sidste 20 år, alt i tidløse materialer og fremtræder i indflytningsklar stand.
~
Ejendommen er blevet fuget op, vinduer/døre udskifte og sammen med det sorte flotte naturskiffer tag, står ejendommen i en virkelig smuk stand. Hertil flotte afhøvlede trægulve, efterisolering af stuegulv og hulmur, gulvvarme i bad, bryggers, køkken og kontor/værelse i stueplan og med højt til loftet fremtræder ejendommen i en flot herskabelig stil.
~
Ejendommen har et flot energimærke C som vil kunne ændres til A, hvis I investerer i en varmepumpe og solcelleanlæg.
Indeholder:~ Entre med opgang til 1. salen og adgang til kontor/børneværelse, bryggers med egen indgang og adgang til pænt badeværelse med bruseniche, super lækkert snedkerkøkken med udgang til haven og masser af god plads samt adgang til depotrum og lille anvendelig viktualiekælder. Fra køkkenet fører de franske døre ind til en herskabelig stue med indbygget reol og som med sin store lyse karnap giver et fantastisk godt lysindfald og en særdeles smuk udsigt til gadekæret. 1. salen fremtræder særdeles indbydende med et flot alrum med loft til kip, 3 gode værelser og et fint badeværelse. Herudover findes der masser af god plads i de hyggelige gamle udhuse.
~
Haven er et kapitel for sig selv med en samlet stor grund på hele 2.371 kvm som kan nydes året rundt af hele familien.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 173 m2
Kælder 7 m2
Antal rum 9
Etager 0
Grund 2371 m2
Udhus 54 m2
Sagsnummer 1111
Type Villa
Opført / Ombygget 1928
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering