Luk fuldskærm
Ringvej 7, 3630 Jægerspris
Omgivet af rolige og naturskønne omgivelser danner dette sommerhus en oase af fred og skønhed. Beliggende på en frodig og ugenert grund tilligemed to dejlige anneksbygninger (bemærk, de er ikke godkendt, men tilføjer en ekstra dimension til ejendommen).

Inde i sommerhuset finder du et hyggeligt soveværelse, et stilfuldt badeværelse samt en åben stue og køkkenløsning med brændeovn, der inviterer til samvær og hygge. Den virkelige perle af dette sted er dog den uimodståelige "udestue" (på BBR udhus), der nærmest forfører enhver kreativ livsnyder. Med sit autentiske udtryk og charmerende vinduer, får du her et rum, der ikke blot er en forlængelse af huset, men et magisk sted, der fejer benene væk under dig.

Forestil dig at vågne op til lyden af fuglesang, nyde din morgenkaffe i udestuen og lade naturens skønhed omfavne dig. Dette sommerhus er en sand oplevelse, hvor hver detalje er omhyggeligt udvalgt for at skabe en atmosfære af afslapning og inspiration.

Beliggende i Kulhuse, har du også adgang til lokale faciliteter og skønne strande, hvilket gør dette sted til den perfekte kombination af landlig ro og nærhed til alt det, du behøver.

Information om boligen

Bolig 40 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 1201 m2
Udhus 15 m2
Sagsnummer AA-021
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1948 / 1956
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering