Luk fuldskærm
Ringstedgade 112, 4700 Næstved
Velkommen til Ringstedgade 112, en charmerende villa beliggende centralt i Næstved, med gåafstand til Herlufsholm skoven.

Ejendommen fremstår indbydende og moderne og er lige til at flytte ind i.

Denne flotte ejendom er let tilbagetrukket fra vejen og fremstår med en fin flisebelagt forhave og en dejlig stor garage med port.

Villaen, der rummer 136 boligkvadratmeter fordelt på 2 hyggelige etager samt en god kælder på 72 m2 i flot boligstandard, fremstår med pudset facade, smukke sprossede vinduer og et flot matchende sort tegltag.

Indretningen er hyggelig og yderst velegnet til den moderne familie. Overalt i boligen er der fokus på de store lyse og åbne rum.

Stueplanet indeholder en åben entre, der ligger i forbindelse med det flotte køkken. Fra køkkenet er der udgang til en skøn hævet træterrasse. Dertil kommer boligens flotte stue og et lille toilet. Fra entreen er der adgang til kælder og 1. sal.

1 salen er spændende og også her er der fokus på store, åbne og lyse rum, der giver jer en fantastisk mulighed for at lege med indretningen. Det er også på 1. salen, I kan glæde jer til at opleve boligens skønne badeværelse med flot tilpasset interiør.

I boligens kælder, er der gode disponible rum i boligstandard, et stort praktisk bryggers og et lille toilet.

Udemiljøet er hyggeligt og fra den lukkede have er der et flot blik mod den smukke ejendom.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 136 m2
Kælder 72 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 655 m2
Garage 33 m2
Sagsnummer 2736-969
Type Villa
Opført / Ombygget 1935 / 1979
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering