Luk fuldskærm
Rebslagervej 4, 5580 Nørre Aaby
Byggegrund på 1244 m² på en blind vej og i de smukkeste og rolige Morten Korchlignende omgivelser i det attraktive Føns.

Der fremhæves tillige følgende for grunden/området:

* Gåafstand til Føns Strand - en dejlig badestrand med blåt flag og ishus samt til Søstjernen (integreret daginstitution vuggestue/børnehave)
* Skolebus for enden af Rebslagervej - kører direkte til Nørre Aaby Skole.
* 5 km til Nørre Aaby, en stationsby som har alt hvad du har brug for til hverdagen.
* 7,5 km til motorsvejsnettet - så her er virkelig fred og ro.
* Aktiv beboerforening, Bådelaug, Bridgeklub, Fårelaug, onsdagsgymnastik og helårsbadning for de friske! - læs mere på www.foens.infoland.dk

Her kan du opføre dit/jeres drømmehus i et hyggeligt og særdeles velfungerende landsbysamfund i unikke og naturskønne omgivelser med strand, skov og omgivet af andre smukke ejendomme.

I området er lokalplan nr. 13 gældende. Lokalplanen giver mulighed for at bebygge grunden med 25%. Huset må opføres i ét plan eller i ét plan med udnyttet tagetage. Endvidere er der mulighed for, at opføre huset med kælder. Der må bygges 7 mtr. over terræn med en facadehøjde på max. 3 mtr.

Med de nævnte krav til husets udformning, har du/I mulighed for at opføre et idyllisk hjem med landlig charme og i en stil som er i harmoni med områdets øvrige huse.

Som "Fønserne" selv skriver: " Vi er frie og tager vort liv i egen hånd samtidig med, at vi gør vort fællesskab til styrke. Føns Skole er centrum for vort rige foreningsliv, fællesspisninger og private fester"

Hvem har ikke lyst til at blive en del af dette gode budskab!

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 853-1175
Grund 1244 m2

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering