Luk fuldskærm
Ræveagrene 11, 4700 Næstved
Velkommen til Ræveagrene 11, en helt moderne og nyere super flot ejendom med skøn komfort og en god beliggenhed i Næstved Nord, tæt på Næstved Storcenter; Megacenter, Retail Park og ikke mindste den eftertragtede Holsted Skole. Men tæt på finder I også et skønt naturområde omkring Vridsløse med hundeskov og legeplads m.m. Ejendommen er beliggende med "god luft" til naboerne.

Villaen er opført i en flot mørk mursten fra Strøjer og sorte betontagsten, er topisoleret og opvarmes med naturgas. Ejendommen byder på virkelig mange lækre detaljer, herunder gulvvarme, Nilan ventilationsanlæg, flotte skibsplank gulve fra Timberman, lyse gipslofter, væghængte toiletter, mange halogenspot samt døre/vinduer Rationel Auraplus i træ/alu og med 3 lags glas.

Du parkerer i den dejlige store integreret vognport, hvorfra man går i tørvejr direkte ind et kombineret bryggers/entre. Børneafdelingen byder på hele 3 gode børneværelser og et lækkert badeværelse med bruseniche. Forældreafdelingen byder på soveværelse med adgang til walk-in med skabe og lækkert badeværelse med bruseniche. Køkken/alrum er husets absolutte hjerterum med delvist loft til kip med lyddæmpende lofter og elektriske ovenlysvinduer med regnesensor, som giver et fantastisk godt lysindfald endvidere adgang til praktisk viktualierum/depotrum og ikke mindst udgang til den dejlige syd/vestvendte terrasse og have, som byder på skønne sommeraftner og flotte solnedgang.

Herudover en skøn stor dobbelt vognport med udhus og fornyelig er der tilbygget et ekstra udhus, så der er masser af god plads til opbevaring. Haven er anlagt med græsplæne og fliser, så den er nem at holde og tilpasset den moderne familie. Udendørsbelysningen rundt omkring huset, får også ejendommen til at fremtræde særdeles indbydende om aften, når mørket er faldet på.

Kontakt os meget gerne, hvis der måtte være spørgsmål eller ønske om fremvisning af denne skønne ejendom.

Information om boligen

Bolig 185 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 929 m2
Carport 40
Udhus 15
Udhus 15 m2
Sagsnummer 2736-989
Type Villa
Opført / Ombygget 2016
Energimærke A2010

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering