Luk fuldskærm
Purupvej 14, 8752 Østbirk

Drømmevilla med ridebane og betagende udsigt


Ejendommen her er beliggende højt og med en helt fantastisk udsigt over området mod Purup mose. Denne udsigt kan nydes enten fra terrassen, men også inde fra boligen.


Indeholder en flot hall med svungen trappe til 1 sal. husets hjerte er køkkenalrummet med u-køkken og god spiseplads. dobbelt franske døre til stuen som både rummer spise- og tv-afdeling, samt udgang til terrasse. Lyst badeværelse med bruseniche. Bryggers og baggang med god skabsplads. Viktualierum samt teknikrum. Her er endvidere udgang til hyggelig udestue, hvorfra den dejlige have kan nydes.


1 sal indeholder et lækkert soveværelse med altan som byder på en fantastisk udsigt til åbne marker og skov. Lyst toilet. 3 børneværelser. stue/multirum med udgang til svalegang som også byder på en dejlig udsigt.


Fra huset er der direkte adgang til stalden med 4 hestebokse, sadelrum, depotrum og videre til værksted og en stor dobbelt garage. Fra garagen er der trappe til stort uudnyttet loftsrum som nemt kan udnyttes. 


Den tilhørende ridebanes mål er ca. 16X38 meter.


Grunden er på 2.296 m2 og er nem og vedligeholdelsesvenlig. Her er flere gode terrasser hvorfra solen kan nydes.

Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 233 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 2296 m2
Udhus 56
Garage 47 m2
Udhus 32 m2
Udhus 64 m2
Sagsnummer 27353062
Type Villa
Opført / Ombygget 1910 / 1996
Energimærke E

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering