Luk fuldskærm
Præstøvej 20, 4700 Næstved
Træd indenfor i denne flotte villa på Præstøvej i Næstved og lad dig forføre af alt dens charme. Her venter dig ikke blot en bolig, men et roligt tilflugtssted midt i byens pulserende liv.

Denne unikke villa ligger centralt placeret, så du kan nyde alle byens glæder inden for en stenkast. Du vil være omgivet af alt, hvad hjertet begærer - fra indkøbsmuligheder og kulturelle oplevelser til uddannelsesinstitutioner og sportsfaciliteter, alt inden for en fortryllende radius på kun 1,5 km. Og hvis du længes efter en forfriskende pause i naturen, ligger Vandtårnsbakken nærmest i baghaven, mens Fruens Plantage med sine dybe skove kun er 2 km væk.

Den smukke villa, der stråler af historie og kærlighed, byder dig velkommen med åbne arme. Med sit charmerende ydre og intime indretning inviterer det dig til at træde indenfor i en verden af varme og hygge. Fra den indbydende entré med gulvvarme fører vejen dig gennem den moderniserede opholdsstue og spiseafdeling, forbundet med det dejlige køkken, hvor hver detalje udstråler varme og
intimitet. Op ad trappen på første sal åbner sig to smukt indrettede værelser samt en elegant repos.

Den charmerende 1½ plans villa er blevet kærligt vedligeholdt og har gennemgået en flot tagrenovering i 2010, mens vinduerne på 1. salen også er fra samme år. Vinduerne i stueetagen blev udskiftet i 2018 med støjreducerende glas, der sikrer ro og komfort.
Udenfor venter en have, opdelt i små oaser af skønhed. En hyggelig gårdhave bag huset lokker med stunder af ro og samvær, mens terrasserne byder på muligheder for at nyde solens varme stråler. Her kan du lade tankerne flyve frit og lade dig indhylle i den romantiske atmosfære.

Parkering er en leg her, i modsætning til mange andre ejendomme på Præstøvej. Du kan nemt manøvrere bilen, med eller uden trailer, i indkørslen, hvilket gør det endnu mere bekvemt.

Denne ejendom er mere end blot et sted at bo, det er et hjem, hvor livet kan nydes i fulde drag.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 112 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 485 m2
Carport 25 m2
Udhus 18 m2
Udhus 21 m2
Sagsnummer 2736-953
Type Villa
Opført / Ombygget 1900
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering