Luk fuldskærm
Præstøvej 20, 4700 Næstved
Nu har du mulighed for at få fingrene i en af de populære boliger på Præstøvej i Næstved.
Her får du en villa, der er centralt placeret i Næstved, hvor du blandt andet vil være tæt på indkøbsmuligheder, Næstved Gymnasium & HF, NIF, Næstved Stadion, Arena Næstved og bymidten, som alt sammen er inden for ca. 1,5 km, mens Vor Frue Privatskole blot ligger 500 meter fra ejendommen. Hvis du vil nyde en gåtur i god natur, ligger Vandtårnsbakken nærmest i baghaven og den gode skov i Fruens Plantage er bare ca. 2 km væk.
Pæn 1 ½ plans villa som bl.a. har fået nyt flot tag i 2010, vinduerne på 1. salen er også fra 2010 og i stueetagen er vinduerne skiftet 2018 med støjglas hele vejen rundt. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og ældre brændeovn.
Indeholder: Entre med gulvvarme, hyggelig moderniseret opholdsstue og spiseafdeling i forbindelse med dejligt køkken, trapperum med opgang til 1. salen og adgang til badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 1. salen indeholder repos og 2 gode værelser. Herudover masser af god udenomsplads med udhuse/vaskerum/værksted og carport. Vaskerummet funger som et bryggers og der er her også etableret gulvvarme. Endvidere er der indlagt fibernet og alarmsystem, som mod betaling kan overtages af køber.
Ejendommen har masser af parkeringsmuligheder i modsætning til mange andre ejendomme på Præstøvej, hvor man skal parkerer på vejen. Haven er opdelt i flere skønne områder, herunder en rigtig hyggelig lille gårdhave bag huset.
En rigtig charmerende ejendom med gode terrasser, men også en lille nem have, hvor du blot kan nyde livet.
Lyder denne moderne ejendom med god placering som noget for dig, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf: 21 122 123 eller bestil på vores hjemmeside.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 112 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 485 m2
Carport 25 m2
Udhus 18 m2
Udhus 21 m2
Sagsnummer 2736-953
Type Villa
Opført / Ombygget 1900
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering