Luk fuldskærm
Pilens Kvarter 3, 4320 Lejre
Denne villa, med kun én ejer, stråler af karakter og omhu, med fine detaljer og originale materialer, der skaber en skøn atmosfære. Omgivelserne er ligeledes yderst attraktive med lukket stisystem, åbne marker og skovområder.

Indenfor byder ejendommen på 5 værelser samt en dejlig stue med direkte adgang til en stor lys udestue (ej registreret), som skaber plads til afslapning og samvær.

Det store, lyse køkken er en drøm for enhver husmor eller husfar, med masser af skabsplads og en imponerende spiseplads, der gør det oplagt til brug for både fællesmåltider og hyggelige sammenkomster. Placeret lige ved siden af stuen åbner køkkenet op for utallige indretningsmuligheder. Det originale og velholdte badeværelse tilbyder både badekar og bruseniche, mens det ekstra toilet er en praktisk tilføjelse.

Garagen er indbygget, og her er der plads til både bil og værksted. Ligeledes er der direkte adgang til bryggerset, som i dag rummer naturgasinstallationen og vaskefaciliteter.

Haven er dejlig nem at holde, og danner en skøn ramme om huset med plads til både boldspil, havearbejde og hyggelige stunder i det fri.

Området er ideelt for familier, med lukkede veje og stisystemer, der giver trygge rammer for leg og udforskning. Beliggende i 2. række til markerne, byder ejendommen på kig til de åbne marker og kort afstand til skoven, hvor fred og frisk luft er en daglig luksus.

Med Netto indenfor ca. 350 meters rækkevidde, ca. 1,5 km. til slagteren og Osted skole blot ca. 1 km væk, er alt hvad du behøver inden for rækkevidde.

Osted er en by med et godt lokalt fællesskab og skønne naturoplevelser og her er ikke langt til de omkringliggende byer: ca. 7 km. til Lejre station, ca. 13 km. til Roskilde station og ca. 48 km. til København.

Og så kan vi hilse fra sælger og sige at du får de skønneste naboer.

Information om boligen

Bolig 148 m2
Antal rum 6
Etager 1
Garage 23
Grund 811 m2
Sagsnummer AA-101
Type Villa
Opført / Ombygget 1973
Energimærke D

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering