Luk fuldskærm
Parkvej 24 6 tv, 4700 Næstved
Træd ind i denne flotte, lyse lejlighed, med en vidunderlig udsigt over Næstved, og bliv omfavnet af stemningen af hjemligt velvære. Med to dejlige værelser og en indbydende stue er dette hjem skabt til det unge par eller den enlige, der søger både en bolig og et inspirerende arbejdsrum. Placeret på 6. sal i ejerforeningen Næstvedparken, nyder denne bolig en unik beliggenhed, hvor alt det essentielle er inden for rækkevidde.

Træd ind i entréen, hvor du straks omsluttes af en følelse af velkomst. Midtpunktet er den lyse og indbydende stue, der indbyder til afslapning og hyggelige stunder. Solens stråler danser ind gennem de vestvendte vinduer og åbner op til balkonen, hvor panoramaudsigten over Næstved og de fjerne konturer af Karrebæk kirkes klokketårn strækker sig ud i horisonten. Her er det muligt at fordybe sig i lange sommernætter, badet i ro og harmoni.

I det velholdte køkken er elementerne arrangeret i en praktisk vinkelformation, som resulterer i masser af bord- og skabspalds til hjemmekokkens udfoldelser. En lille spiseplads fuldender køkkenet, hvor man kan nyde udsigten over Næstveds charme gennem vinduets rammer. De to velindrettede værelser, det ene med et praktisk skab, suppleres af et renoveret badeværelse, der fuldender boligen.

Med elevatoradgang og ideelle parkeringsmuligheder er hverdagens bekvemmeligheder blot et skridt væk. Gåafstand til busstoppesteder, daginstitutioner og supermarkeder gør livet nemmere, mens Sct. Jørgens Park Butikscenter er lige i nærheden for shopping og fornøjelser. Rekreative områder som kysten og Rådmandshaven er let tilgængelige på cykel, og Næstved Station ligger blot en kort køretur derfra.

Lyder denne velindrettede lejlighed med skøn udsigt som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 83 m2
Antal rum 3
Etager 1
Sagsnummer 1092
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1964
Energimærke C

Jonathan Hochreuter Andersen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering