Luk fuldskærm
Parkvej 164 st 61, 4700 Næstved
Er I på udkig efter en god lejlighed i stueplan, med egen sydvendt terrasse, hvor I relativt ugeneret kan nyde udelivet, så kig med her, når vi præsenterer Parkvej 164, st 61.

I det eftertragtede Sydbyskvarter, nærmere betegnet Terrassehaven, finder I denne velholdte lejlighed, der med sin attraktive beliggenhed, giver jer nem adgang til både indkøb, offentlig transport og institutioner.

Lejligheden der er velbeliggende i bebyggelsen som en god, lys 4 værelses endelejlighed er beliggende ud til grønt område og i nærhed af den fælles parkeringsplads. Lejligheden kan overtages hurtigt.

Lejligheden indeholder: flot og rummelig entrè med skabe. Badeværelset fremstår velholdt med oprindelige blå klinker og med kar. Soveværelse og 2 gode værelser, alle med skabe og fantastisk lysindfald fra de store vinduer i værelsernes bredde. Der er fra værelser og køkken udsigt til fællesområder og til den fælles legeplads.

Lejlighedens køkken er med hvide elementer og i køkkenet er der fin plads til indretning af en hyggelig spisekrog. Det er muligt at installere en vaskemaskine i køkkenet, hvis I ikke ønsker at benytte det fælles vaskeri, der er i Blok D.

I lejlighedens hjerte finder I den store, indretningsvenlige stue. Stuen vender mod syd og der er fra stuen direkte udgang til en delvis overdækket terrasse.

Planløsningen i lejligheden er optimal for parret eller den lille familie, der ønsker en central beliggenhed i en solid ejerforening.
Området er kendt for gode stisystemer, nem adgang til hverdagens fornødenheder, gode legepladser og ikke mindst er der nem adgang til naturskønne områder i nærheden, både ved Fruens Plantage og ved det smukke Appenæs.

Lyder denne bolig som noget for dig, så kontakt os for aftale om en fremvisning på tlf.: 21 122 123

Information om boligen

Bolig 105 m2
Antal rum 4
Etager 0
Pulterrum 5 m2
Sagsnummer 2736-711
Type Ejerlejlighed
Opført 1973
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering