Luk fuldskærm
Parkvej 158 2 153, 4700 Næstved
Velkommen til det velrenommerede Terrassehaven. Vi udbyder nu en af de store, lyse og veldisponerede lejligheder i foreningen. Her byder vi dig velkommen til en flot 4-værelses lejlighed på 2. sal, der har en ubeskrivelig udsigt over området til begge sider og en høj grad af ugenerthed.
Lejligheden har 3 private altaner med udgang fra henholdsvis stue, soveværelse og køkken.
Lejligheden fremtræder i flot og moderne stand, er utrolig velholdt både ude og inde og lige til at flytte ind i. Placeringen er i top nær indkøb, institution, offentlig transport, uddannelsesinstitutioner og skoler og i området kan du glæde dig over, et godt udbygget stisystem, så hele familien kan færdes sikkert og trygt. Der er nem adgang til flere dejlige grønne områder og legepladser fra adressen. Ligeledes er der fælles p-plads og aflåste cykelskure nær opgangen

I denne lyse og velindrettede lejlighed, mærker du boligens volumen allerede fra du står i entréen. Entréen fungerer som fordelingsgang til lejlighedens øvrige rum og har god plads til både let møblering, skabsopbevaring samt overtøj mv. Lejlighedens køkken er rummeligt og fremstår utrolig flot med sine hvide fronter. I køkkenet er der desuden fin plads til indretning af et af familiens samlingspunkter, i form af en rummelig spiseafdeling. Fra køkkenet er der udgang til en ene af lejlighedens 3 altaner der har en fin grøn udsigt og plads til en lille siddeplads.
Overalt i lejeligheden er der brede væg-til-væg-vinduespartier der sørger for godt lysindfald alle steder. Lejlighedens stue er dejlig rummelig og indretningsvenlig og har udgang til den hyggeligste private altan, hvor du kan indrette dig med lidt terrassemøbler. Lejligheden har Junkers massive bøgeparketgulve og byder desuden på hele tre soveværelser, det største med udgang til den 3. altan, samt et smukt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Vi er kort fortalt glade for, at kunne invitere dig med indenfor, i nok en af bebyggelsens bedst beliggende lejligheder. Her får du en indflytningsklar lejlighed og ikke mindst en lejlighed med en sublim beliggenhed.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 101 m2
Antal rum 4
Etager 1
Pulterrum 5 m2
Altan 4 m2
Sagsnummer 2736-275
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1973
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering