Luk fuldskærm
Parkvej 10 1 tv, 4700 Næstved

Leder du efter en lejlighed, hvor du har mulighed for at kunne sætte dit eget præg?

Så kunne Parkvej 10, 1. tv. måske være det du leder efter. 


Nu har du muligheden for at overtage en af de store 1-værelseslejligheder på Parkvej, der trænger til en kærlig hånd og byder på fin udsigt til det grønne område. Lejligheden henvender sig qua sin størrelse både til førstegangskøberen, det unge par, senioren eller investoren. Med nøglerne i hånden til dette hjem får du også en særdeles god beliggenhed nær både park og dagligdagens nødvendigheder.


Når du træder ind gennem hoveddøren, bliver du mødt af en mindre entré med adgang til både stuen og badeværelset. Stuen er af god størrelse og her får du udgang til altanen, hvor der er plads til opsætning af et mindre bord og solen vil kunne nydes. I dag er der i stuen opsat en skillevæg, som fungerer som rumfordeler til et soveområde, med et mindre skabsrum. Fra stuen har du åbent forbindelse til køkkenet, hvor der er plads til en mindre spiseafdeling. Til sidst, så er badeværelset af god størrelse og med bruseniche.

 

Fra adressen har I gåafstand til busstoppested, daginstitution og supermarked, hvilket ydermere gælder for Sct. Jørgens Park Butikscenter, der giver jer masser af shoppemuligheder. Turen til rekreative områder såsom kysten og Rådmandshave tilbagelægges på cykel, og samme transportmiddel får jer til Næstved Station.


Der er elevator på ejendommen, så du nemt kan komme til 1. sal.


Lyder denne store 1-værelseslejlighed som din næste investering, så kontakt os på tlf. 21 122 123.

Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 68 m2
Antal rum 1
Etager 0
Sagsnummer 1137
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1964
Energimærke C

Jonathan Hochreuter Andersen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering