Luk fuldskærm
Over Savstrupvej 6, 7500 Holstebro
Denne landejendom, beliggende i kort afstand til Holstebro, skal virkeligt opleves! Stedet præsenterer sig indbydende, når man kører hertil ad den flotte allé der strækker sig fra asfaltvejen til ejendommen, der ligger smukt i den omkransende natur. Ejendommen er løbende renoveret med stor respekt for den oprindelige bondegårds stil. Den oprindelige gårdsplads danner idag rammen om det skønne terrasseområde med udsigt over grundens sø, den nærliggende Savstrup Å og de indbydende natur- og markområder.

Bygningerne fremstår harmonisk , med hvidpudsede facader og røde tage og er karakteriseret af god plads. Stuehuset i 2 plan og med ialt 191 kvm, danner den perfekte platform for familiens dagligliv og udbygningerne er på ialt 199 kvm, som dels er udnyttet med stor dobbelt garage med elporte og en stor lade med plads til hvad man har interesse for, fx. værksted, lager, hobbyaktiviteter, dyrehold mv. Der er et tilhørende jordareal på næsten 5 ha, primært udlagt i skøn natur, samt et græsningsareal for kreaturer (mulig lejeindtægt).

Fra indretningen af stuehuset kan nævnes, at man har direkte tørskoet adgang fra garagen til det funktionelle bryggers, hvorfra man går ind i opholdsområdet med køkken i åben forbindelse med alrummet, der hænger sammen med stuen - fra opholdsrummene er der god udsigt over grunden og den omkringliggende natur og der er ligeledes udgang til terrasseområdet, med mulighed for etablering af mange spændende uderum. Hovedindgangen er fra forsiden af huset til entreen, der også giver adgang til et værelse, med dør til badeværelset, samt trappen til 1. salen.

1. salen er indrettet med 3 store værelser, det ene med altan, hvorfra der er en super udsigt over grunden med søen og den nærliggende å. På 1. salen er der ligeledes et toilet. Der er godt med lysindfald fra kvist og tagvinduer.

Ejendommen er beliggende fredeligt i naturen, men alligevel ikke langt væk fra de faciliteter man værdsætter i dagligdagen: skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, idet både Mejrup og Skave nås på få minutter.

Lyder denne ejendom som noget du bare må se med egne øjne, står Liselotte og Mogens i BoligOne klar til, at fremvise ejendommen for dig.

Information om boligen

Bolig 191 m2
Kælder 37 m2
Antal rum 2
Etager 3
Grund 49783 m2
Sagsnummer 801-2657
Type Boliglandbrug
Opført / Ombygget 1900 / 1989
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering