Luk fuldskærm
Østre Strand 143, 4230 Skælskør
Dejligt fredeligt sommerhusområde omgivet af skøn natur i nærheden af hyggelige Skælskør.

Kobæk Strand byder på en af Vestsjællands bedste badestrande, og en rigtig god badebro. Af naturoplevelser, udover vandreture ved skovene og stranden, bør nævnes vådområdet lige øst for Sommerhusområdet. Her er en sti, der fører til en udkigsterrasse, hvor man kan nyde det mangfoldige fugleliv i ro.

Sommerhuset ligger ugenert placeret på grunden med en dejlig stor træterrasse mod syd og vest.

Indenfor bemærker man først og fremmest den store dejlige stue, der har loft til kip, brændeovn og sydvendt vinduesparti mod den store overdækkede træterrasse. Det lyse køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen, har udgang mod nord til endnu en dejlig terrasse. Rummeligt badeværelse med Bruseniche og nyere vaskeskab. Stort soveværelse med dobbeltskab. 2 gode værelser, det ene med køjeseng og skab og det andet med dobbeltseng og skab. Indbygget i huset er der endvidere et lille rum med vaskemaskine og tørretumbler.

Dejlig have med gode terrasser på tre sider af huset. Her finder man også carport med udhus og et drivhus. Haven er omkranset med træer og buske som levende hegn, så man er skærmet for vinden til næsten alle tider.

I de nære omgivelser finder man den populære restaurant "Kobæk Cafe", hvor der altid er mulighed for at stille både den lille og den store sult. Et par kilometer borte ligger Skælskør med Noret, havnen, gode indkøbsmuligheder og en rigtig hyggelig bymidte.

Lyder denne fine bolig som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 71 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 900 m2
Carport 23 m2
Drivhus - Anslået 4 m2
Sagsnummer 2853-100
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1981
Energimærke

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering