Luk fuldskærm
Nyvej 14, 4470 Svebølle
Nu kan I bo bekvemt i Svebølle, hvor denne nydelige villa kun venter på sine nye ejere.

Her kan I se frem til en moderne bolig med plads til familien samt en skøn, solrig have og en attraktiv beliggenhed nær skole, daginstitutioner, indkøb og sportsarealer, som alle findes inden for gåafstand. Pendler I, kan I se frem til at være på Hovedvejen mod Kalundborg eller Holbæk på kun 3 minutter.

Ved ankomst til ejendommen, har I masser af plads til at parkere bilerne i den nyere dobbelt-carport fra 2022, hvor I kun har få skridt til hoveddøren. I bliver budt velkommen indenfor i en nydelig entre, hvor I har adgang til stue, et nyrenoveret badeværelse og kælderen. Hertil kan det nævnes, at der er gulvvarme i hele stueplan.

I stuen venter jer nyt gulv og masser af plads til både spise- og sofaområde, og her får I et skønt lysindfald fra de syd- og vestvendte vinduer. Med åben forbindelse til stuen, træder I ind i det flotte og store køkken, som byder på lyse og tidsløse elementer med en stor halvø. Fra stuen kan den skønne træterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler det meste af dagen. Her venter også en nyere overdækning fra 2021. På 1. sal finder I 2 gode værelser, som begge er af god størrelse.

I kælderen venter husets andet badeværelse fra 2023, bryggers og masser af opbevaringsplads i form af flere disponible rum. Kælderen egner sig særlig godt som en eventuel teenageafdeling. Haven kan også tilgås fra kælderen, som har egen udgang.

Udenfor venter den store og vedligeholdelsesnemme have, hvor der er god plads til boldspil og leg.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 113 m2
Kælder 71 m2
Antal rum 4
Etager 3
Grund 947 m2
Garage 44 m2
Overdækket terrasse 12 m2
Sagsnummer 2853-090
Type Villa
Opført / Ombygget 1955 / 2010
Energimærke D

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering