Luk fuldskærm
Nytoft 3, 7100 Vejle
Søger I et sted, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed?
Denne villa i Grejsdalen, kan bryste sig af en rolig, skovindhyllet beliggenhed kun ti minutters kørsel fra Vejle centrum.
Denne særegne kombination er ét af stedets karakteristika - og den fantastiske udsigt over Grejsdal og omgivelsernes kuperede terræn i samspil med den moderne indretning udgør stedets hjerte.
Ejendommen er gennemgribende renoveret i 2010.
Indenfor bydes I velkommen i entréen,
Her er lyst og luftigt, og I mærker med det samme, at der er tale om et hjem med plads til at leve, ånde og vokse.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, som gavmildt lader lysindfaldet strømme ind.
Køkkenet udtrykker en tidløs elegance, her er en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

De to gode værelser byder på mange muligheder, hvad end I drømmer om børneværelse, kontor eller hobbyrum.
Videre er der et stilrent badeværelse med en bruseniche, som inviterer til ro og velvære efter en lang dag.

Omgivelserne er et helt kapitel for sig selv. I kan se frem til en solrig have med en stor terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel.
Her kan I lade øjet hvile i horisonten og mærke skuldrene sænke sig, for der er en særlig atmosfære af fred og harmoni, som flankeres smukt af de mange høje træer, som danner en dejlig, grøn kulisse.
Her får I et fristed, hvor lyse omgivelser, højt til himlen og en sublim udsigt over Grejsdalen skaber ro og overskud.

Endelig skal det nævnes, at huset ligger godt i læ af skoven.

Grejsdalen er én af landets smukkeste og dybeste dalstrøg med stejle bakkeskrænter, ligesom den er kendt for sit helt unikke klippefremspring, idylliske landskab og rige fugleliv.
Det er intet under, at området kaldes for "Danmarks Schweiz". Afslutningsvis tager det blot ti minutter at køre til Vejle centrum, så I kan snildt binde de trygge, naturskønne rammer sammen med byens stemningsfulde liv.

Bestil en fremvisning, så I kan se og opleve boligen

Information om boligen

Bolig 98 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 1381 m2
Garage 18 m2
Sagsnummer BH202237
Type Villa
Opført / Ombygget 1962 / 1975
Energimærke C

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering