Luk fuldskærm
Nordlandsvej 70 3, 7100 Vejle
Boligjagten fører jer til en hyggelig bebyggelse beliggende på Nordlandsvej.
Denne placering højt oppe i landskabet giver jer allerede ved ankomsten mulighed for at nyde en fri udsigt over nærområdet og de omkringliggende grønne omgivelser.
Ejendommen er en klassisk 70'er-bygning, og her finder I en dejlig to-værelses lejlighed på 74 kvadratmeter.
I får også ekstra bonuskvadratmeter i form af en vestvendt altan, der inviterer jer til at nyde solen og den grønne udsigt.
Altanen giver jer mulighed for at skabe en herlig oase med blomsterkrukker og altankasser til krydderurter.

Denne lejlighed er beliggende på en lukket vej i udkanten af Vejle og inden for kort afstand finder I alt, hvad I har brug for i hverdagen.
Der er gode indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og smuk natur i nærheden.
På blot 4 minutters kørsel eller cirka femten minutter på cykel kan I være midt i Vejles livlige bymidte.
Her finder I ikke kun gode specialbutikker, spisesteder og caféer, men også et væld af kulturelle tilbud som f.eks. Vejle Musikteater, hvor I kan opleve forskellige koncerter, musicals, stand-up og foredrag.

Ejerforeningen fungerer godt og tilbyder gratis parkering lige uden for døren samt grønne fællesarealer, hvor I kan nyde sommeren ved de opsatte borde og bænke.
Lejligheden inkluderer også et kælderrum.

I bliver mødt velkommen i entréen, hvor der er effektivt udnyttet plads til sko og tøj. Herfra fører gangen jer videre til blandt andet køkkenet og badeværelset. Køkkenet er lyst og indbydende med rigelig opbevaringsplads, og badeværelset er i fin stand.

Fra gangen har I også adgang til et soveværelse med et indbygget skab og en fantastisk udsigt.

Planløsningen fuldendes med en rummelig stue, der giver jer god plads til at indrette med både spisebord og et behageligt sofahjørne. De store vestvendte vinduer sikrer naturligt lysindfald og giver jer samtidig den dejlige udsigt.

Lejligheden er udlejet til d 01.10 - 2023.

Information om boligen

Bolig 74 m2
Antal rum 2
Etager 1
Altan 5 m2
Sagsnummer BH202265
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1972 / 1992
Energimærke D

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering