Luk fuldskærm
Nørrestrandsgade 45, 8700 Horsens
Søger du villa med sjæl, charme og udsigt? - så se her.

Denne spændende ejendom er beliggende i attraktivt kvarter, tæt på Nørrestrand som byder på en fantastisk natur. Flere skoler, SFOer, børnehaver samt alverdens former for idræts- og fritidsaktiviteter så som Forum Horsens, svømmehal, Fængslets events m.m. ligger i gåafstand fra denne dejlige ejendom.

Indkøb og Horsens centrum ligger ligeledes i gå afstand fra denne smukke bolig. Såfremt du skal pendle, er der kun få minutters kørsel til E45.

Ejendommen er løbende blevet moderniseret og fremtræder velholdt og indflytningsklar.

Stueplan indeholder en lys entre/mellemgang med svungen trappe til 1 sal. Lyst køkken med masser af skabsplads. Børneværelse. 2 stuer en-suite. Her er tv-afdeling og spiseafdeling med plankegulve, højt til loftet, flot udsigt og brændeovn til de kolde vinteraftner.

1 sal. indeholder et fantastisk soveværelse. Her er loft til kip, synlige spær samt udgang til en dejlig syd/vestvendt altan. Her er endvidere ældre badeværelse samt 2 børneværelser med hems.

Kælderen er højloftet og et kapitel for sig. Her er egen indgang samt et stort disponibelt rum, der kan danne rammer for hobby eller husets teenager. Lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Rummeligt fyrrum med stokerfyr og plads til opmagasinering.

Udover en spændende ejendom er der garage og en lukket carport med gode værkstedsforhold. Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Her er flere gode terrasser hvor solen kan nydes. En have der egner sig perfekt til børn/leg.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

26 april 16:00 - 16:30

27 april 12:00 - 12:30

28 april 12:00 - 12:30

Information om boligen

Bolig 133 m2
Kælder 70 m2
Antal rum 6
Etager 3
Grund 546 m2
Carport 27 m2
Garage 16 m2
Sagsnummer 27353002
Type Villa
Opført / Ombygget 1918 / 1934
Energimærke D

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering