Luk fuldskærm
Nørregade 39, 7570 Vemb
På hovedgaden i Vemb, tæt på centrum, indkøbsmuligheder, skole og Vemb station, finder du dette ældre byhus, med en stor lukket gårdhave og grund.

Er du gør det selv mand, eller har lyst til at gå i gang med et boligprojekt, hvor du selv kan sætte dit præg på indretning og istandsættelse, så er Nørregade 39 i Vemb måske huset for dig.
Huset trænger generelt til en gennemgribende renovering, og kan du se mulighederne, er rammerne der til at få huset tilbage til sin oprindelig stil og stand.
Huset er beliggende på en dobbelt grund på i alt 1114 kvm., og du har derfor muligheden for at lave gode uderum og gårdhave som kan lukkes helt af fra hovedgaden, hvilket er atypisk for et byhus som dette, med så central en beliggenhed.

Huset er opført i 1910, i røde sten, bølge eternittag og trævinduer, og du får hele 194 bolig kvm. fordelt på 2 plan. Stueplan indeholder: Stor baggang/bryggers, med plads til vaskemaskine og tørretumbler, ælde stort køkken med god spiseplads, stor stue med brændeovn, som skal skiftes ved ejerskifte. Forgang med opgang til 1. sal, samt 2 værelser, mindre badeværelse og lille depot rum.
På 1. salen, som tidligere har været benyttet som separat lejlighed, er der repos, lille toilet, værelse samt stor multirum/værelse med lille tekøkken.
Fra køkkenet i stueplan er der lem til kælder på 18 kvm.

Til ejendommen hører 30 kvm. carport, og 47 kvm. udhus. Der er mulighed for at lave en stort lukket gårdhave samt at anlægge en lukket have mod vest.

Vemb er en velfungerende stationsby, med kort afstand til både Holstebro, Ringkøbing og Lemvig, har mange specialbutikker, dagligvareforretning, gode børnepasningsmuligheder samt en velfungerende skole til 7 kl. Huset er endvidere med sin beliggenhed tæt på Vemb anlæg samt Storåen med skønne naturomgivelser, og mulighed for både fiskeri og gåture

Kunne Nørregade 39 være noget for dig, så kontakt Liselotte eller Mogens hos BoligOne.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 194 m2
Kælder 18 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 1114 m2
Carport 30 m2
Udhus 47 m2
Sagsnummer 802-0037
Type Villa
Opført / Ombygget 1910
Energimærke G

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering