Luk fuldskærm
Nixvej 2A, 4700 Næstved
Velkommen til Nixvej 2A, hvor fortidens elegance møder nutidens komfort. Denne halvdel af et dobbelthus, opført i 1895, men har i 2016 fået en omfattende og gennemgribende modernisering, hvilket har resulteret i et hjem, der emmer af stil og elegance på alle niveauer.
Beliggende næsten i hjertet af Næstved og tæt på Herlufsholmsskoven, tilbyder denne ejendom den perfekte kombination af bylivets bekvemmeligheder og naturens skønhed.

Moderne Indretning og Komfort
Træd ind i denne charmerende bolig gennem en entre, der fører dig til husets hjerterum, hvor køkken og stuen smelter sammen, her kan familie og venner samles til hyggelige stunder. Køkken er veludstyret og stuen har direkte adgang til en dejlig, delvist overdækket terrasse, der indbyder til udendørs fornøjelser året rundt. Og med et lille toilet fuldendes underetagen. På første sal finder du en repos, et mindre værelse samt et rummeligt soveværelse med tilhørende garderoberum. Et flot badeværelse med bruseniche fuldender førstesalens layout, der er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik.

Energivenligt og Praktisk
Ejendommen opvarmes effektivt med fjernvarme og er godt isoleret, hvilket afspejles i dens energimærke A. Dette sikrer ikke blot en behagelig temperatur året rundt, men bidrager også til lavere energiomkostninger.

Fantastisk udemiljø
Udover det indre rum byder denne ejendom også på en skøn lille have, hvor du kan nyde solrige dage og milde aftener. En carport, isoleret skur og cykelskur/redskabsskur tilbyder praktiske opbevaringsmuligheder.

Tøv ikke med at kontakte BoligOne, hvor du kan bestille en fremvisning på vores hjemmeside eller på 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 95 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 263 m2
Carport 11 m2
Udhus 4 m2
Sagsnummer 1051
Type Villa
Opført / Ombygget 1892
Energimærke A2010

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering