Luk fuldskærm
Niels W Gades Vej 76, 4700 Næstved
Dette lyse og moderniserede 4-værelses rækkehus er perfekt til dig, der søger et indflytningsklart hjem i en overskuelig størrelse og med en billig ejerudgift.
Her får du blandt andet et skønt og lyst opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse samt 3 gode værelser. Derudover kan du glæde dig over en dejlig have med en hyggelig terrasse og udgang til fællesområde.

Rækkehuset ligger ud mod et dejligt grønt område, og cirka 700 meter fra matriklen slynger Suså sig igennem Herlufholms Skove, som du kan cykle til på fem minutter.
Med kun 500 meter til daginstitution, skole og supermarked har boligen en rigtig god beliggenhed i Næstved Nord.

Ejendommen fremstår velholdt, lys og indbydende. Indenfor gemmer sig en spændende bolig i forskudte plan med højt til loftet, hvor du kan du glæde dig over flere lækre detaljer, som blandt andet ovenlysvindue, et moderne køkken og et flot badeværelse.

Indretningen er god og fra entréen har du adgang til boligens badeværelse med bruseniche, det gode bryggers i en passende størrelse med vask og tør, trappe til 1. sal samt indgang til køkkenet. Køkkenet skaber et skønt opholdsmiljø, med et godt lysindfald fra ovenlysvinduet. Det er rummeligt med god plads til en lille spiseplads. Fra køkkenet er der åben forbindelse til stuen, der ligger et par trin ned - og herfra er der direkte udgang til den lille have, der omkranses af hæk og hyggeligt anlagt med terrasse og græsplæne. Fra stuen er der endvidere adgang til soveværelse der ligeledes vender ud mod haven.

På 1. sal er der indrettet 2 gode værelser med udsigt udover det grønne fællesareal. Værelserne har en fin størrelse og i det ene af værelserne, er der etableret en anvendelig repos, der er ideelt til legerum eller opbevaring.

Der medfølger desuden et godt redskabsskur på forsiden af huset.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 102 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 205 m2
Sagsnummer 2736-923
Type Villa
Opført / Ombygget 1989
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering