Luk fuldskærm
Nattergalevej 22, 4623 Lille Skensved
Nu har I muligheden for at kunne erhverve jer denne rummelige 1-plansvilla, beliggende i et roligt og børnevenligt villakvarter.

Fra adressen vil I være placeret tæt på hverdagens fornødenheder, såsom indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud. I vil have 15 min. til Køge midtby, hvor der er mange muligheder for shopping og cafebesøg. Pendler I, kan I se frem til hurtigt at være på Vestmotorvejen, hvor tilkørslen kun ligger ca. 5 min. fra adressen. Herudover findes skøn natur i nærområdet i form af smukke skove.

Ved ankomst til ejendommen, har I masser af plads til at parkere bilen i carporten, hvor I kun har få skridt til hoveddøren. I bliver budt velkommen indenfor i en stor entre, hvor I vil have god plads til opbevaring af jeres overtøj. Entreen fungerer også som fordelingsgang
og giver adgang boligens stue, ene badeværelse og bryggers. Fra entreen kommer I ind i boligens store vinkelstue med åben forbindelse til det store køkken. Stuen byder på masser af plads til spisestue og et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra
de syd- og vestvendte vinduer. Stuen kan nemt udnyttes til etablering af et ekstra værelse, såfremt dette ønskes. Køkkenet er velholdt og er i gode, lyse og tidløse materialer. Fra køkkenet kan den skønne fliseterrasse tilgås, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler det meste af dagen. Fra det store køkken har I adgang til en mindre fordelingsgang, hvor hjemmets 2 gode værelser kan tilgås samt en god størrelse badeværelse med badekar. Til sidst, finder I husets bryggers af fin størrelse med udgang til indkørsel.

Udenfor venter den store og vedligeholdelsesnemme have, hvor der er plads til hele familien. Her kan I glæde jer over den sydvendte fliseterrasse samt et større græsareal mod øst, som byder op til boldspil og leg.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 131 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 763 m2
Carport 29 m2
Sagsnummer 2853-035
Type Villa
Opført / Ombygget 1978
Energimærke D

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering