Luk fuldskærm
Nansensgade 17 st th, 5000 Odense C
Kort afstand til både centrum og universitet. I Odense C finder vi Nansensgade 17, st. th.
En hyggelig lejlighed, som løbende er blevet renoveret. Lejligheden har lige fået nyt køkken og gulvene er blevet afhøvlet.
Fra lejlighedens entré, er der adgang til alle boligens rum.
Lejligheden indeholder en stor stue som kan indrettes, hvad end man er til en stor spiseafdeling eller et hyggeligt sofaarrangement.
Boligens værelse er lyst og rummeligt, med et stort garderobeskab. Her finder man ligeledes adgang til lejlighedens altan hvor man kan sidde og nyde gårdhavens ro.
Køkkenet er nyt og er placeret mod det skønne gårdmiljø. Det er lyst og her er der allerede indrettet en mindre spiseplads. Lejlighedens badeværelse er rummeligt og fint indrettet.
Med til lejligheden tilhører brugsret til kælderrum og fælles cykelrum, vaskerum, tørrerum. Man bliver en del af gårdlauget, så man kan benytte det skønne område i gårdhaven.
Boligen ligger tæt ved både skoler og institutioner, hvor Munkebjerg skole og Børnehuset Skattekisten er de nærmeste. Boligen ligger helt fantastisk i forhold til Centrum og Universitet. I kort afstand fra boligen findes gode indkøbsmuligheder til dagligdagen. Med kort afstand til både busser og den nye letbane, er det let at komme rundt. Her findes der også direkte ruter til Universitetet. I området findes lækre grønne områder og stiområde omkring Odense Å.

Information om boligen

Bolig 61 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer BH20261
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1939
Energimærke C

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering