Luk fuldskærm
Næstvedvej 50B, 4684 Holmegaard
Få hundrede meter fra Fensmarks byskilt kan I nu starte familielivet i denne charmerende villa i halvandet plan, og den førnævnte charme kan mærkes både ude og inde. Den gule facade på villaen fra 1937 spiller perfekt sammen med de røde vinduer og døre. Jeres fremtidige hjem er indrettet på en måde, hvor hver etage har sit eget formål. Stueetagen er til familiært samvær, førstesalen er til afslapning i private rammer, og endelig er der en garage, hvor I kan arbejde på hobbyprojekterne.

Ejendommen er højt beliggende med en rigtig flot udsigt og på en god dag kan man se pylonerne på Storebæltsbroen samt kig til Karrebæk Fjord.
~ Glæd jer til at tilbringe kvalitetstid med hinanden i de store, hyggelige stuer i stueplan. Opholdsstuen giver talrige indretningsmuligheder, og bliver jeres naturlige samlingspunkt, når I vil sidde tilbagelænet i sofaen, mens aftensmaden indtages i alrummet. Videre finder I det flotte, nyere køkken, som giver gode muligheder for samarbejde om tilberedning af måltiderne.
~ Når det er tid til at falde til ro, trækker I jer tilbage til værelserne på første sal. Det største af værelserne giver parret mulighed for at indrette en hjemmekontorplads ved siden af dobbeltsengen, og der er også et fast skab til garderoben. De to øvrige værelser giver børnene god plads til at udfolde deres personlighed indretningsmæssigt.
~ Mellem garagen og huset har I et vindstille og privat gårdmiljø, hvor grillaftener, havefester og andre glædelige komsammener vil finde sted. Driller vejret en smule, kan I flytte jer ind i den lukkede terrasse, som har vinduer hele vejen rundt. Endelig bliver hobbyhåndværkeren glad for det store værksted, som også giver opbevaringsplads til de færdige projekter. Som en ekstra bonus kan nabogrunden Næstvedvej 50H ~på hele 2.405 kvm tilkøbes. Her er mulighederne mange! Der er bl.a. mulighed for at opbevare store maskiner, lastbiler, byggemateriel - eller man kan udvide haven til en stor park. Uanset hvad jeres drømme er, kan det meste lade sig gøre her.
~ Roen er det første, der falder jer ind, når I skifter adresse til Næstvedvej 50B, men det tager ikke lang tid for jer at opdage, at beliggenheden også er praktisk. I bor nemlig lige ved Fensmarks bygrænse, og i byen finder I indkøb, dagtilbud, skole, apotek og alt andet, I kunne tænkes at få brug for. Kører I sydpå, tager det ikke længe, inden I kommer til Næstved Storcenter og kører I videre, kommer I til centrum, hvor I finder specialbutikker, spisesteder og meget mere.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 163 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 1507 m2
Udhus 70 m2
Sagsnummer 2736-856
Type Villa
Opført / Ombygget 1937 / 1982
Energimærke E

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering