Luk fuldskærm
Møllevej 18, 4130 Viby Sjælland
Velkommen til denne naturskønne beliggenhed og en villa, som, nogen nok vil synes, trænger til en kærlig hånd for at vække sine skjulte skatte til live.

Villaen præsenterer et stort indbydende spisekøkken i god stand og med masser af skabsplads. Den højt beliggende stue giver en betagende udsigt over haven og markerne, og udestuens forlængelse inviterer til naturens nærhed året rundt.

Med to rummelige værelser er det den perfekte begynder-villa og det oprindeligt badeværelse med kar gør det muligt at sætte sit helt eget præg herpå.

Kælderen, der er indrettet med flere disponible rum og et fyrrum med oliefyr, giver muligheder for yderligere tilpasning og udvidelse.

Beliggende lige uden for Viby, oplever du her en perfekt symbiose af naturskønhed og maleriske omgivelser. Den praktiske beliggenhed placerer dig kun få kilometer fra Viby og Viby Station, hvilket giver nem adgang til byens bekvemmeligheder og transportforbindelser. Samtidig er du kun 35 minutter med tog fra København og 7 minutter fra Roskilde, hvilket gør Viby til det ideelle sted at bo.

En stor grund fuldender dette charmerende hjem, der inviterer til haveprojekter, leg og rekreation under åben himmel. Denne villa er ikke bare et hjem; det er en sjælden perle, der venter på at blive formet efter dine drømme.

Kontakt os for en fremvisning, og lad rejsen til dit drømmehjem begynde!

Information om boligen

Bolig 110 m2
Kælder 110 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 1338 m2
Carport 19 m2
Sagsnummer AA-062
Type Villa
Opført / Ombygget 1964
Energimærke E

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering