Luk fuldskærm
Mølleparken 6, 7860 Spøttrup
Nu har du chancen for, at købe en attraktiv sommerhus grund i en udstykning med ialt 32 grunde, alle over 2.500 kvm, så der er god plads mellem husene. Grunden kan bebygges efter lokalplanen for området, hvilket bla. betyder en maksimal bebyggelse på 10 % af grundens størrelse og mulighed for, at bygge i 2 plan.

Der er betalt tilslutningsafgift for, at blive koblet på offentlig vandforsyning, så du får kun udgiften til, at få etableret elforsyning og kloak (nedsivningsanlæg).

Grunden er beliggende i nyere udstykket område, som nærmeste nabo til det store sommerhusområde ved Ålbæk Strand.

Der er kort afstand til købmanden i Lihme og der er masser af fine sommer attraktioner i nærområdet, fx. Spøttrup middelalderborg og Hjerl Hede.

Er du shopping er der ikke langt til Vinderup, Holstebro og Skive. Fjorden har uanede muligheder for spændende sejlerliv med surf, havkajak og motorbådssejlads
Et godt udgangspunkt for aktiviterne er den charmerende Gyldendal Havn.

Lyder det som den perfekte ramme for dit ferie- og fritidsliv skulle du måske kontakte BoligOne og høre nærmere om vilkårene for byggeriet af netop dit drømme sommerhus.

Du er også velkommen til selv, at køre forbi området og snyd ikke dig selv for, at gå en tur ned til stranden.

Velkommen i Mølleparken - vi glæder os til at høre fra dig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Type Grund
Sagsnummer 801-7611
Grund 2700 m2

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering