Luk fuldskærm
Mølleparken 44, 7860 Spøttrup
Skønt sommerhus med få hundrede meter til Ålbæk Strand ud til Limfjorden. Huset er fyldt med aktivitetsmuligheder med udespa, udesauna, 52 kvm anneks med aktivitetsrum, soveværelse, badeværelse og ikke mindst et aktivitetsrum med masser af legemuligheder. Annekset er med 4-6 sovepladser.

Det hele indrammes perfekt af den overdækkede terrasse ved annekset, den store træterrasse og den overdækkede terrasse ved hovedhuset, der alt sammen er med til at skabe rammen for skønt ferie- og fritidsliv.

Selve huset er på 90 kvm boligareal med integreret udhus, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Indretningen af huset er i top med:
* entre og fordelingsgang
* rummeligt badeværelse med gulvvarme, skab og bruseniche
* 3 soverum med ialt 6 sovepladser
* stor opholdsafdeling med stue, spiseplads og køkken med mobil køkkenø og loft til kip
* der er døre ud til terrasser mod vest og syd

Huset er opført i sortmalet træ med hvide træ vinduer. Stilen indvendigt er med troldtect lofter og laminat gulve.

Huset er beliggende i nyere udstykket område, som nærmeste nabo til det store sommerhusområde ved Ålbæk Strand. Der er kort afstand til købmanden i Lihme og der er masser af fine sommer attraktioner i nærområdet, fx. Spøttrup middelalderborg og Hjerl Hede.

Er du shopping er der ikke langt til Vinderup, Holstebro og Skive. Fjorden har uanede muligheder for spændende sejlerliv med surf, havkajak og motorbådssejlads
Et godt udgangspunkt for aktiviterne er den charmerende Gyldendal Havn.

Lyder det som den perfekte ramme for dit ferie- og fritidsliv skulle du måske bestille en fremvisning hos BoligOne. Mulighed for god lejeindtægt.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 142 m2
Antal rum 7
Etager 1
Grund 2939 m2
Udhus 4
Sagsnummer 801-2412
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 2018
Energimærke

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering