Luk fuldskærm
Møllegårdsparken 12, 4262 Sandved
Denne andelsbolig passer perfekt til enlige såvel som par i alle livets stadier - uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem. Her får I nemlig 97 flotte kvadratmeter, som ledsages af en hyggelig og privat have, som er sydvendt.

Rækkehuset er opført i 2005 med gulvvarme overalt, og er placeret som et enderækkehus. Med til boligen hører en integreret carport med et godt udhus.

Husets tre værelser er regulære og anvendelige med indbygningsskabe, og som alle kan benyttes som soveværelser, ligesom der er mulighed for kontor eller gæsteværelse. Samtidig venter et rummeligt bryggers og et nymoderne flisebadeværelse, mens opholdsrummet udgør hele hjemmets absolutte samlingspunkt. Opholdsrummet består af et stort køkken/alrum med åben forbindelse til stuen, så spisestuen og dagligstuen glider sammen i ét på hyggeligste vis.
Det tidsløse, funktionelle køkken byder på ideelle rammer om madlavningen og som prikken over i'et, er der naturligvis direkte udgang til terrassen og haven fra stuen, hvilket er skønt i sommermånederne, hvor terrassedøren kan stå på vidt gab dagen lang.

De ydre rammer er også i top - forhaven er delvist anlagt med fliser og på den anden side venter en sydvendt baghave med fliseterrasse, hvor I vil elske at tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel.

I bosætter jer samtidig i Arløse, som er en hyggelig landsby der ligger ca. 5 minutters kørsel fra både Sandved og Fuglebjerg.

Til sidst kan det nævnes, at boligen er beliggende i en mindre og god andelsboligforening.

Lyder denne fine bolig som noget for jer? Så bestil en fremvisning på tlf. 60 55 41 82 og sæt kursen mod Møllegårdsparken 12 - Vi er klar til at tage jer med indenfor.

Information om boligen

Bolig 97 m2
Antal rum 4
Etager 1
Carport 28 m2
Sagsnummer 2853-084
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 2005
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering