Luk fuldskærm
Møllebrovej 17, 4305 Orø
I et fredeligt område og kun ca. 300 meter fra vandkanten venter dette sommerhus, som trænger til en kærlig hånd, kun på sine nye ejere.

Beliggende på en herlig grund på 1.420 kvadratmeter, får I udover kort afstand til vandet også fornøjelsen af en skøn udsigt udover åbne marker fra haven.

Orø, beliggende i Isefjord ud for Holbæk, byder på et unikt naturskønt område. Den aktive feriegæst kan udforske øen til fods ad skjulte stier eller på cykel langs vandkanten. Øen indhyller besøgende i sin stille ro og charme, og byder på et hyggeligt lokalsamfund. Derudover er der kun en kort køretur på ca. 3 minutter til Bybjerg, hvor Orøs lokale Dagli'Brugsen kan findes.

Indenfor venter 60 kvadratmeter bolig, som fordeler sig udover 2 værelser, stue, køkken, badeværelse og en god entré.

Når I træder ind gennem hoveddøren, har I fra entréen adgang til alle rum i huset på nær det store køkken, som har åben forbindelse til stuen. I stuen kan I se frem til et godt og hyggeligt opholdsrum med brændeovn og et skønt lysindfald fra de sydvestvendte vinduer. Fra stuen kan I tilgå den hyggelige og overdækkede terrasse, hvor I kan sidde og nyde de varme sommerdage både middag og aften.

Værelser er ideelle til feriebrug, da I på det ene værelse har mulighed for dobbeltseng og det andet for køjesenge. Det fine badeværelse samt entréen er af god størrelse og byder på gulvvarme.


Kontakt os på telefon 60 55 41 82 for en fremvisning - Vi glæder os til at tage jer med indenfor.

Information om boligen

Bolig 60 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 1420 m2
Udhus 3
Udhus 7 m2
Overdækket terrasse 24 m2
Sagsnummer 2853-167
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1968
Energimærke

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering