Luk fuldskærm
Middelfartvej 91, 5466 Asperup
BILLIGERE end LEJE! - Her er en dejlig atmosfære i denne hyggelige villa, der er beliggende på hovedgaden i Båring By hvor skole og Brugs forefindes i gåaafstand. Herudover stopper rutebilen lige udenfor døren og der er blot 4 min. kørsel til E20 og resten af landet. En helt idéel pendleradresse. Boligen er indrettet med: * Entré med opgang til 1. salen og adgang til stuer og køkken * 2 stuer en-suite
* Hyggeligt og rummeligt spisekøkken * Baghus med vaskeinstallationer, udgang til gårdhaven og et lækkert stort badeværelse 1. salen rummer:
* Toilet * Fordelingsgang til 3 gode værelser Alt fremtræder lyst og indbydende og villaen byder på alt det der forventes af en sådan ejendom med et smukt udtryk, gesimser og mansardtag. Her er højt til loftet såvel inde som ude. Baghaven er yderst præsentabel anlagt med et skønt gårdhavemiljø og en overdækket, delvist lukket terrasse. Derudover er her en frodig og helt ugeneret have med frugttræer, duftene lavendel og farverige stauder. Et idéel hjem til de der ønsker at bo i landlige omgivelser tæt på alle hverdagens faciliteter og i cykelafstand til god badestrand, Båring Børneunivers med vuggestue, børnehave og skole. Et rigt foreningsliv for alle aldre med legeplads, ungdomsklub, musik, kultur, forsamlingshus m.m. og sportsaktiviteter samt musikalske arrangementer. Et aktivt lokaludvalg og udviklingsgrupper, hvor alle kan være med til at udvikle og sætte sit præg på byen. Jeg glæder mig til at vise dig dette dejlige hjem!

Information om boligen

Bolig 144 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 614 m2
Udhus 16 m2
Overdækning 16 m2
Sagsnummer 1417
Type Villa
Opført / Ombygget 1910
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering