Luk fuldskærm
Mellemvang 1, 4070 Kirke Hyllinge
Højt beliggende med en betagende udsigt over den storslåede natur i Ejby Ådal finder du dette charmerende sommerhus. Her fyldes dagene med fuglefløjt, gå- eller cykelture i det fantastiske landskab og afslappende timer på den store terrasse. Alt dette ligger kun cirka en times kørsel fra København.

Sommerhuset er yderst veldisponeret med flere gode udenomsrum, hvilket skaber en følelse af rummelighed. Der er blandt andet et anneks/udhus i tilknytning til sommerhuset, perfekt til overnattende sommergæster. Et isoleret vaskehus/udhus som ligger i forlængelse af overdækningen ved hovedindgangen, så du kan bevæge dig tørfodet mellem bygningerne.

Indvendigt byder boligen på en lille og hyggelig entré, et fint badeværelse med bruseniche samt to gode værelser. Køkkenet er veludnyttet med masser af skabsplads og fremstår lyst og indbydende. Stuen er fyldt med naturligt lys, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Herfra er der udgang til en delvist overdækket terrasse, hvor du kan nyde udsigten over haven og videre ud til Ådalen. Til de kolde aftener er der mulighed for lidt hygge ved pejsen med en kop varm te og en god bog.

Grunden er opbygget i to niveauer, hvilket giver en følelse af at bo på en bakketop. Der er også to store udhuse på grunden, ideelle til opbevaring af haveredskaber, brænde eller træpiller.

Ejby Ådal er et ideelt sted for naturelskere. En tur oppe på kanten af skrænterne i Ejby Ådal giver en storslået oplevelse med udsigt over den smukke Isefjord, så langt øjet rækker.

Skal du tilbringe din sommer i dette skønne sommerhus? Ring på 6020 9000 eller book en fremvisning på vores hjemmeside.

Der er flere billeder undervejs :)

Information om boligen

Bolig 48 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 808 m2
Udhus 8 m2
Udhus 6 m2
Sagsnummer AA-129
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1975
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering