Luk fuldskærm
Mejsevænget 63, 4050 Skibby
Velkommen til Mejsevænget 63 i Vellerup. Dette fantastiske sommerhus er beliggende i første række til vandet og byder på en spektakulær udsigt udover Isefjord.

Sommerhuset er af gode og solide materialer og er omgivet af en stor flot have. Nyd de vidunderlige omgivelser og den store fliseterrasse, der vender mod vandet i vestlig retning, hvor I kan se frem til sol i næsten alle dagstimerne.

Ejendommen er beliggende i Vellerup Sommerby, som er et yderst eftertragtet område. Udsigten over vandet er intet mindre end betagende og giver en følelse af ro og fordybelse. Omgivet af naturskønne omgivelser er Mejsevænget 63 det perfekte sted at komme væk fra hverdagens stress og jag. Den nærliggende strand inviterer til afslappende gåture langs kysten og forfriskende dukkerter i havet. Samtidig er både Roskilde og holbæk ikke længere væk end 30 minutter i bil, hvor I kan nyde en tur på en af de mange caféer eller shoppe.

Indenfor venter hele 102 godt velindrettede kvadratmeter, som fordeler sig over 3 soveværelser og et stort opholdsrum med stue og køkken/alrum i et. Planløsningen skaber en følelse af sammenhæng og hygge, og Huset har flere store vinduer, der giver masser af naturligt lys og samtidig udnytter den betagende udsigt over vandet. Den rummelige stue er det perfekte sted at slappe af og nyde selskabet med familie og venner. Herudover er de 3 soveværelser alle af god størrelse, og til sidst venter en godt badeværelse samt bryggers.

Fra stuen kan tilgå den store fliseterrasse og den pragtfulde have. Den store fliseterrasse er perfekt til udendørs aktiviteter og afslapning. Uanset om det er solbadning, udendørs måltider eller bare at nyde solnedgangen, er denne terrasse det ideelle sted at gøre det.

Mejsevænget 63 i Vellerup er et sommerhus, der har det hele. Beliggende i første række til vandet, byder det på en enestående udsigt og fredfyldte omgivelser. Med sin rummelige boligindretning og udenomsarealer er dette sommerhus det ideelle tilflugtssted for dem, der søger både komfort og naturskønhed, hvor I tilmed også har muligheden for at sætte jeres eget præg.

Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 60 55 41 82.

Information om boligen

Bolig 102 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1769 m2
Carport 35 m2
Sagsnummer 2853-127
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1979
Energimærke

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering