Luk fuldskærm
Mejerivej 2, 4050 Skibby
Leder I efter en stor om rummelig villa med plads til familien, hvor også beliggenheden er god? Så kunne denne villa beliggende på Mejerivej 2 måske være jeres næste hjem.

Fra Ferslev kommer I til at bo omgivet af natur. Ikke langt fra adressen kan I nyde en gåtur langs kysten ved Isefjorden eller besøge Skibby ca. 5 minutter fra adressen, hvor I kan finde indkøbsmuligheder, apotek, skole og institutioner.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen i garagen, som alternativ også kan benyttes som værksted. Når I træder ind i boligens entre, har I adgang til køkken, et stort badeværelse og det ene soveværelse. Køkkenet er af god størrelse og har åben forbindelse til stuen, som byder sig til med god plads til enten spise- eller sofaafdeling. I stuetagen får I i alt 3 værelser, som alle egner sig godt størrelse til soveværelser eller kontor. Herudover får I også et bryggers med udgang til haven.
På 1. salen venter boligens store og lyse stue med nyslebet egetræsgulve og udgang til altanen. Fra altanen får I en god udsigt udover området. I den anden ende af 1. salen får I det sidste 2 værelser med eget badeværelse. Værelsesafdeling egner sig her godt som forældreafdeling med walk-in.

Udenfor kan I se frem til at tilbringe mange lyse timer i sommermånederne, da den store have er sydvestvendt. I haven finder i masser frugttræer, såsom æble- og blommetræer. Fra udgang via bryggerset venter en god fliseterrasse og til sidst får I også en overdækning til brænde eller cykler.

Lyder denne fine ejendom som noget for jer, så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 230 m2
Kælder 4 m2
Antal rum 7
Etager 3
Garage 29
Grund 1000 m2
Udhus 18 m2
Sagsnummer 2853-058
Type Villa
Opført / Ombygget 1930 / 1981
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering